Dukebox is Here at B-There Festival 22 oktober 2016

Op de Secret Stage (onderdeel van Bosch Was Here) van het B*There festival verzorgt Dukebox 2 toffe acts: De Bruwelijke en STEEV Zonder beats, intiem, acapella en in your face!

STEEV
De muzek vanSTEEV is het best te typeren als hiphop met soul: hiphop met thema’s en emoties die mensen herkennen. Sfeervolle hiphop die de luisteraar meeneemt in newschool beats, unieke flows en rake volzinnen.

“Bovendien toont hij zich een intelligente en talige rapper die alleen al met zijn razendsnelle binnenrijm een publiek kan boeien. Is een vergelijking op dat vlak met Sticks teveel eer? Misschien, maar hou ‘m in de gaten.” – 3voor12 Tilburg

Als het op liveshows aankomt laat STEEV zien wat het is om op een podium te rappen. Verstaanbaar, zuiver, vol energie en met een grote variatie aan stijlen.

DE BRUWELIJKE
Rijmslager en Beatbakker uit het bourgondische Brabant met een hardcore attitude en een boom bap sound met uitlopende onderwerpen van persoonlijke ervaringen naar politiek, van (post) apocalyptisch naar complot theorieën, van idealistisch naar destructief, van goedaardig naar kwaadaardig naar moorddadig enzovoorts… etcetera…

Ratelt zowel solo als in teamverband zoals in de RAP supergroep de hip-hopstandelingen of als voorman in de 5 koppige groovemetal/rapcore formatie The cult of aggemar of in het voormalige apocalyptische hardcorehip-hop duo d’Blo & Melph.

Leave a Reply