Speakerbox: Ruimte voor Urban

Dukebox, World Skate Center en Pvda Den Bosch presenteren: SPEAKERBOX: Ruimte voor Urban.

In Den Bosch zijn er zeker 15.000 ‘urbanisten’. Jonge mensen die zich identiciferen met deze cultuur, actief bezig zijn met urban arts en sports of naar parties gaan, workshops volgen of online muziek en videoclips checken. Waar voorheen Brabantse steden als Eindhoven en Tilburg voorliepen op de urban horde, begeeft Den Bosch zich nu ook op de frontlinie.

Daar mogen we trots op zijn!

Om de volgende slag te slaan is het belangrijk dat de Bossche Politieke Partijen de handen ineen slaan met de Bossche urbanisten om deze scene naar een hoger level te tillen. Met als outcome een grote culturele, maatschappelijke én economische waarde.
De eerste stap? Samen in gesprek!

Op zaterdag 3 maart gaan wij samen in geprek van 14.00 uur tot 18.00 uur in het World Skate Center in Den Bosch. Met korte pitches stellen Bossche Politieke Partijen en urban initiatieven zoals Cypher HQKoninkrijk Van MuziekKings of Colors en Face2crew zich aan elkaar voor. De urbanisten zetten hun pitch kracht bij met live demonstraties en acts. We gaan in gesprek aan de hand van de volgende thema’s:

– RUIMTE VOOR INITIATIEF
– RUIMTE VOOR TALENT
– RUIMTE OM TE BOUWEN

Kortom: een dynamisch programma met als concreet eindresultaat een manifest, ter plekke opgemaakt, waar iedereen de handtekening onder zet!

Ben erbij en praat mee!
————————–————————–——–
ACTS: Keje & Zeno